Frequently Asked Question

Lettertype van webmail aanpassen
bijgewerkt op 11 maand(en) geleden

1. Open de webmail via https://outlook.office.com, en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

2. Klik rechtsboven in het scherm op het tandiel, en kies onder App instellingen voor e-mail.

image
image

3. Klap het menu aan de linkerzijde uit (E-mail, Indeling), tot u bij berichtindeling bent. Onder het kopje Lettertype voor bericht kunt u het lettertype en het formaat aanpassen. Klik daarna op Opslaan om de instellingen te bewaren.

image
Deze website maakt gebruik van tijdelijke cookies om te functioneren, maar er worden nooit persoonlijke gegevens in de cookies opgeslagen.
OK

Bezig met laden ...